homefoto1-horz.jpg

Visgerechten:

Gebakken Scampi's van het Huis
(met pestosaus van zongedroogde tomaten en fijngesneden paprika's)

Gebakken Scampi's in Lookboter

Gebakken Scampi's Kreeftensaus

Gebakken Scampi's in Currysaus

Visrolletjes in Witte Wijnsaus

Visrolletjes van het Huis
( met pestosaus van zongedroogde tomaten en fijngesneden paprika's)

Visschelp in Kreeftensaus
Visvink met Garnalensaus

 

Fritten, Puree, Kroketten, Pasta, Rijst of Brood inbegrepen  (Gratin + 1,70 €)

Vleesgerechten:

Rumsteak ± 400 gr.

Rumsteak ± 250 gr.

Entrecôte ± 450 gr.
Filet Pur ± 250 gr.

 

Ossetong in Madeirasaus

Kipfilet

Varkenshaasje

Kalkoenschnitzel

Spare-Ribs met Koud Sausje

Lamsnavarin (Stoofpotje)

Varkensreepjes (metZachte Pepersaus, Zongedroogde Tomaten en Pijnboompitjes

Stoofvlees

Goulash

Vidé

 
Fritten, Puree, Kroketten, Pasta, Rijst of Brood inbegrepen.  (Gratin + 1,70 €)

Saus naar Keuze:

Champignonsaus          Pepersaus        Natuursaus    Béarnaise         Provençale       Warme Curry

Gebakken champignons          

Hoe moet uw steak gebakken zijn?

Bleu: het vlees wordt dichtgeschroeid langs buiten, binnenin nog rauw maar wel warm

Saignant: het vlees is nog bloederig

A Point: binnenin rozig van kleur maar wel nog sappig

Bien Cuit: helemaal doorbakken, binnenin grijs van kleur. Net vlees is droger.

            Een dikkere steak wordt in 2 gesneden om de bakwijze te versnellen